Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Faktiskt måste jag säga att det här är jag värd. (inte jante lagen)


Semester

Väskan klar åker nu till solen
har packat ner den tunna kjolen
Ska njuta av sol värme så klart
jag är värd detta helt uppenbart

Hösten har varit ett hav av smärta
därför blir det här det enda rätta
att vila ut efter en cancer som tärt
är för mig just nu mycket värt

Mina vänner på poeter är säkert kvar
när jag i världen är ute och far
för att samla ord att sprida här
kom ihåg att för mig är det inget besvär

Kram på Er alla ses om en vecka igen.





Fri vers av duvan59
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-15 21:14



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Njut nu av varenda solstråle och lek som ett naket barn,
visst om en vecka är allting kvar. kram
2009-01-15

    Bodil Sandberg
Så önskar lycka på turen
må du få värma och sol
så kan du njuta naturen
där du går i din tunna kjol

kramelikram
2009-01-15

  Miss Mod
Önskar Dig en enormt bra resa, önskar att allt blir lyckat och vi alla finns kvar!!!
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59