Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mistlur (Det Inre Skrikets Tysta Alterna Nattliga Siren)
...att vakna på rätt sida om huvudvärken alternativt...Art of Noise - Moments in Love (min favorit meditationsmusik för att komma ur den)




Mistlur (D.I.S.T.A.N.S.)



Tinnitus skrik
nån jävla ovårdad bil
blixtar framför ögonen som om man vore pressens hetaste bild
febern febril
nån blodåder i pannan som inte vill vara still
hungerfrossan flashar genom kroppen, kan inte gå utan mat en dag till
fasta of free will
eller är den det när inte kroppen vill
ta emot föda för att kroppen är i spasmer för att man är hungrig
som gör att kroppen mår så dåligt så att man aldrig blir hungrig


LPWJ 24/08/08
http://lordparzifal.blogspot.com/2008/09/mistlur-distans.html




Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 842 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-16 00:00



Bookmark and Share


  Pot Pourri
Det Inre Skrikets Tysta Alterna Nattliga Siren Det Inre Skrikets Tysta Alterna Nattliga Siren "Det Inre Skrikets Tysta Alterna Nattliga Siren" - testar.. men nä. ska det inte eka? tomhet, frånvarande avstånd..å sånt.
gillas skarpt! påminner mig om min hjärnskakning..samt det som föregick, och vissa värdsliga ekorrhjul på nåt sätt. *fnular vidare på varför* tack!
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP