Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evigheten, du och mina skulderblad



tusen nätter

och vi står

skrivna som



mammutträd som

evigheten

över mina skulderblad



du ger mig barn

att bära på höfterna

att fästa mig vid marken



jag håller mig

i dig mot världen

och när ingen förstår



mig står du

här ändå




Fri vers av molly crayons
Läst 248 gånger
Publicerad 2009-01-16 01:09



Bookmark and Share


  Linen
Hmm, undrar om jag blir tjatig nu, men herregud, vad du skriver bra!!! Det är mitt i prick med ett sakta porlande språk.
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons