Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturlyriklikriktning (poème cer magnifique)

~*~ 

Kråkan satt på gren
fiskmåsen skrek
ormen väste sen

Rådjuret sprang iväg
katten hoppade till
när rådjuret kom tillbaks igen

Älgen ruskar på trädet
björnen tittar ibland fram
människorna springer hem

Ekorren satt i trädet
ekorren sprang ner
ekorren fick nog av alla ord

nu blir det inga fler

~*~ 

Goethe var en Pöt och

Parzifal innehar en ordtulpanarsenal


LPWJ 14/01/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 620 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-16 08:15



Bookmark and Share


    Patrique
Faunan - den gudomliga - är en sann skattkammare för fabulerande fabelförfattare....Skrattet till min lilla morgonlatte
var bättre tilltugg än den torra kumminskorpan...
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP