Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva

Omfamnar de tysta

lyhörd för andetagen

där nuet är att leva.

Sluter ögonen

sveper in ljusets inre

där nuet är att leva.




Fri vers av Lindizz
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-16 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindizz