Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.elgaland-vargaland.org/


elgaland vargaland



jag drömde om dvärghamstrar

och lika små höns

som lagt omkring tjugo ägg



i en marsvinsbur

i miniatyr,

det är sant



sedan vaknade jag till yr

då du kom och lade

ditt prat om att bygga om



källaren och din kropp

hos mig



jag somnade om

vi älskade

och bytte kön



med varandra

några gånger




Fri vers av molly crayons
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-16 13:12



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Bra den här
2023-03-12
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons