Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medan äpplen sakta fallit




jag har fortfarande inte

läst bruno k öijer

eller varit i indien jag



har inte planerat det så

utan mest väntat medan

äpplen sakta fallit i mitt knä



min mamma var en gång politisk

en proggare och feminist

har jag hört



och undrat vad som hände



jag längtar hela tiden

storögt och passivt

efter allt det bästa



men när ingen tittar

plockar jag på mig

allt jag kan och jag



är inte dum

det är bara födelsemärken

och ärrvävnad




Fri vers av molly crayons
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-16 21:08



Bookmark and Share


  Linen
Som enbetraktelse över livet, valen, de passiva valen som gör att man väntar. På äpplen, Indien eller svar från sin proggiga mamma...

Det är jämn, fin strofindelning. Sakta faller orden ner i mitt knä.
2009-01-17

  Söder
Allt har sin tid. Öijer har sin, och äpplen sin. Och intressanta funderingar genom din dikt här.
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons