Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gratis





Att äga för mycket
kan
tyvärr

innebära
att det som är gratis
går om intet




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-20 14:11



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
tack vänner, för alla goa kommentarer, de värmer verkligen!
2009-01-23

  Regular
trevlig filosofisk tankenöt
2009-01-23

  Miss Mod
Det här var ju riktigt kul.
2009-01-23

  Piann VIP
Ja absolut.
2009-01-23

  -Ulla Tilemo- VIP
Det var en riktigt värdefull tankeställare! Applåd och bokmärkt
2009-01-22

  Annie b'larsson VIP
Exakt!
2009-01-21

    levenonsens
Sant
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP