Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sèries haiku surréaliste - Ulf Lundell '09


Haiku ~ Nationalskalden

 

hur ska jag få upp

min Omaha utan att

den blir svårt skadad


LPWJ 16/01/09 




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-17 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP