Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt

När jag skriver

Tänker jag på dig

När jag älskar

Tänker jag på dig

Till o me när det e Alias på TV

Tänker jag på dig



Fast ibland orkar jag inte

Ibland är jag bara trött på allt

Allt som aldrig ens hann börja

Allt som kunde varit

Som aldrig blev

Men ändå alltid var






Övriga genrer av Poison Ivy
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-26 14:19



Bookmark and Share


    Vem?
Du tog orden från min tunga...
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy