Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alierade?





Alienationen är dualistiskt och komplex
men dunkudden är mjuk...






Fri vers av Patrik Andersson
Läst 223 gånger
Publicerad 2009-01-17 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson