Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=2sVdeg8dzb4&feature=related


Med rätt att döda?

vi behöver inte höra skriken för att förstå

vi behöver inte se döden för att känna

vi behöver inte känna smaken av fosfor och rök, för att ana

 

naturen, barnen, djuren

 

lidandet

utan mening

 

oavsett mål eller mening

 

vem gav dig rätten

att sätta dig över

 

naturen, barnen, djuren

Människan

Gud

 

att vara utvald är mer

än att välja ut sina offer

 

förövaren som offer

blir till slut offer

för sig själv

datumet skall skrivas av det egna blodet

 

din moder skall åter ta dig i sitt sköte

du skall återvända lika blodig som du en gång kom

 

hon ska torka dina tårar

och trösta dig med den stilla döden

 

försent

alldeles försent

kommer endast tystnaden höra din viskning

 

- förlåt

 




Fri vers av Herr Ångest
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-18 00:05



Bookmark and Share


  Pot Pourri
jo *nickar till b och m* just.
2009-01-18

  Lyckohäxan Enediel
Dina ord här berör långväga...gör ont...du skriver förbaskat bra...
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest