Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! känsliga personer varnas.. nedanstående länk innehåller ett mycket starkt klipp från filmen Terminator 2: http://se.youtube.com/watch?v=aX01XgAa4yc&feature=related


Skuggorna reser sig på nytt


I mörka tider kommer åter mörka skuggor att vandra på vår jord
allt är en skymning av det nya
i skenet från vår innersta längtan, reser sig en best
den kommer att röra ljuset
blåsa ut det över världen
skapa tusentals skrik
generationer kommer att höra det
som ett eko
och känna sorg
över det förlorade
en oskuld
som aldrig,

kommer tillbaka




Fri vers av Herr Ångest
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-18 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest