Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglamarken




Små vita fjun på marken
en skottares besvär,
men jag gör änglamärken
och ler mot livet här.

När gräset glittrar morgon
då tar jag kängan på,
gör traktorspårens avtryck
till ängen dit jag går.

Sen lägger jag mig stilla
mot stjärnehimlens topp,
fladdrar ben och armar
innan jag stiger opp.

Ty snart är grådaskdagen
på västkust åter här,
jag har då satt sigillet
och det utan besvär.

Små vita fjun på marken
till skottarens förtret,
vad bryr jag mig honom
när saltsommar´n blir het.





ME/09
















Fri vers av Madjori
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-18 05:25



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underbar änglamark!!!
2009-01-24

    Maria Malm
Ja, varför inte göra en snö-ängel..trevlig text
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori