Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror inte vi har något att oroa oss över, Homer har koll
(som vanligt) och saves the day! IPRED? IFRED!




12-punkts Programmeraren Homer Simpson som IPRED-mannen


Han tittar efter ET klockan ett
och när han tror han sett honom slår i sin tå, klockan två
Sen är det dags för te klockan tre
och busvisslingar i kafferummet mot FRA, klockan fyra
Han rattar alltid in FM klockan fem
och tänker på alla sina ex (båda två), klockan sex
Det här går ju bra ju tänker han klockan sju
undrar hur många munkringar jag åt, om jag skulle ta...klockan åtta
Sedan är det dags för kikaren för att försöka se månen Io klockan nio
likaså timman efteråt och kanske fler, klockan tio
PANG! Strömmen bröts, öh vi kan inte jobba utan el va, klockan elva
Better take a break and drive to Las vegas, KLOCKAN TO L.V.!

LPWJ 12/11/08
http://lordparzifal.blogspot.com/2008/11/12-punkts-programmeraren-homer-simpson.html




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 445 gånger
Publicerad 2009-01-18 05:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP