Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Permission Nr 2



Livet är död min älskling
Förnedrad av inget och allt
Ligger den orörlig i sovrummet

Tiden som verkade för oss
Borta nu för alltid
Frågor vilar tomma ut i munnen

Dessa eviga konstateranden
Detta allt som växte upp till inget
Orsakerna som lämnat oss rådlösa

Men hjärtat känner gårdagens blomster
Då vi inte rusade kors och tvärs
Gick över lik för saker som inget betydde




Fri vers av Jesper Kling
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-18 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan