Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄVEN KNÖTS




DET VAR NÄRA


NÄVEN KNÖTS

ILSKAN VAR PÅTAGLIG

HAN HITTAR INTE NOG SÅRANDE ORD


DÅ KOMMER KNYTNÄVEN FRAM


SOM SISTA POSTERINGEN I FÖRSVARSLINJEN



SATANS KÄRING--ALLT ÄR DITT FEL


--JAG ÄR DUKTIG-BÄST PÅ ALLT


DU ÄR EN BIHANG SOM INTE HAR RÄTT ATT YTTRA SIG


NÄVEN KNÖTS


SKITSTÖVEL




Fri vers av arja savela
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-18 18:56



Bookmark and Share


  Millis,,Camilla Petersson
Rakt in i hjärtat då jag jag tolkar detta som något jag själv upplevt!
2009-01-20

  Suzy med punkterna
Smärtsamt bra skrivet
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela