Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till det förflutna


Din dröm låg i fjärran
En destination utan fruktan
Måste nås innan solens apokalyps
Suddar ut allt i en svart tomhet

När kommer dagen att äga dig?
Det tidlösa vänder sig i en drömlikt flykt
En längtan väntar på ett innehåll
Vill inte längre vandra bortom glömskan

Trasiga minnen river upp kanterna
Fastnar i en svärta
Som bläckar ner det oskyldigt vita
Och river isär ett fungerade nu




Fri vers av Marcus Malmsten
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-19 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Malmsten
Marcus Malmsten