Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min läxa


Jag har en läxa
given av mig själv


att njuta i ögonblicket
de stunder som ges


då mina sinnen fylls av
dofter, syner, känsel, smak
av allt livets goda


strunta i de bismaker
som ryms bara i min mun
spotta ut dem...i medvind




Fri vers av Nic
Läst 245 gånger
Publicerad 2005-08-27 00:19



Bookmark and Share


  Jessi
Den läxan har nog jag med... Skön dikt
2005-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic