Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslagen slår för dig

hjärtslagen som slår

är för dig

För

den tomhet

som jag känner

djupet av det innersta

är en obeskrivlig känsla

För

hjärtslagen som slår

är för saknaden

och min tankar till dig

vill bara säga - älskar dig




Fri vers av Lindizz
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-19 23:23



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Vacker kärlek
2009-01-20

  karenina VIP
vilken varm och fin kärleksförklaring, tänk om man hade fått en sån :-) tycker om titeln
2009-01-20

    tramp
Riktigt vackert om hjärtats språk

Du borde nog ringa någon och läsa upp dina rader !!
:-))
2009-01-20

  Bibbi VIP
Skön, helt ljuvlig kärleksrelation.
Bokmärke.
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz