Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir jag en smula frustrerad... över människornas okunskap om sina egna..


Ont kan göra värre än ont

Vi kan gå vidare med någon blånad, kanske något ärr, vi har  läkkött alla kom inte till världen med det ...

Det finns de som läggs i graven alldeles för tidigt, de dödades av en havererad kemisk balans; inte av egen fri vilja ...

Det går en massa trasiga omkring oss som vandrande lik med sårbara psyken som inte orkade mer ...

Alla har inte en massa möjligheter att välja och vraka i.




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 265 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-05 15:38



Bookmark and Share


  wayward - taiga
måna sade det fint!

ja och du med såklart
2009-02-06

  Gunnel André VIP
De är fler än de flesta anar....
2009-02-05

  Betlehemsstjärnan VIP
Tyvärr är detta sanning...
Bra beskrivet/B
2009-02-05

  mayhem and order
sant:)
2009-02-05

  Suzy med punkterna
Så sant och fint skrivet
2009-02-05

  Lena Krantz VIP
Jag kommer osökt att tänka på alla de som tar självmord varje år....men sååå svårt att se det där i dem...

Bra skrivet hur som (även om de kanske tänkte på andra än vad jag gjorde alltså!
2009-02-05

  Maria Natasja
Håller med Måna här nedan...absolut. Och du Carola...bra ordat!
2009-02-05

  Måna N. Berger
Oerhört viktigt att komma ihåg! Utgångsläget är inte jämlikt. Somliga föds sköra, andra är starka och reflekterar inte ens över att alla inte är lika dem.
Världen skulle behöva fler människor som är på samma gång sköra och starka nog att föra de svagas talan!
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren