Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När skuggan inte längre följer med

 

 

min skugga
har slutat följa mig
solen har slutat att brinna
över mig hänger ett moln av tårar

dimman tätnar
i mörkret festar demonerna
hjärtat går på lågvarv
bensinen är snart slut

jag trampar i snön
men lämnar inga spår
försöker andas
utan luft i lungorna

jorden har slutat att snurra
tiden har tagit slut
och livet var över
innan det ens hann börja

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-20 01:41



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Jag tycker om den här textens vemod.....den berör mig.
Min jord har också slutat snurra. Men mina skuggor hänger ännu kvar.
Mycket vackert poetat om livets mörker.....
Bokmärkes.
2009-01-23

    Bealiis
Enastående.
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP