Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku ~ RUiner Men ÄNdå vackert IgEN

 

Rumänien är
som en vackert förfallen
grå Parisdags Prague

LPWJ 20/01/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 461 gånger
Publicerad 2009-01-20 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP