Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musikpoesi www.myspace.com/BjorneH www.BjorneH/dinstudio.se


VISKAR

Jag viskar – viskar tyst, Jag är livet jag är full av hopp
jag frågar hur blev det så, du vill backa byta kurs

jag vill vara överallt, jag vill se allt som finns
jag vill andas havets luft, jag vill höra stadens brus

du viskar – viskar ömt, att du vill ge mig din kropp
du menar det bara blev så jag vill backa byta kurs

jag vill vara i din famn, jag vill gå min egen väg
samtidigt och jämt, och inte bara ibland

vi viskar – viskar lågt, vi flyter tillsammans bort
vi viskar…




Fri vers av Björne.H
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-20 10:00



Bookmark and Share


    -FLYER-
bra grejer!p
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Björne.H
Björne.H