Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumbo


Mitt utkast blev inställt, ett lustigt break
som en baby elephant walk
talk the baby elephant talk

med trumpetfanfarer och sordin på rätt ställen
flyg sedan som Dumbo ljust blå genom luften
men som Smarto med lila glöd i Norrskenshemisfären

öppna ett fönster till världen och stäng all förtret
om ingen när den, vad kan vara bättre än det
fruktgivande dag åt ett tidigare fruktlöst företag

jag reser mig men i mitt huvud skriver jag ännu
bara inspirationen kan tanken stänga av
det slutar först när jag är klar

...when babyelephants can fly through the clearblue sky...

LPWJ 20/01/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 752 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-20 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP