Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två sorters sorg

Det eviga kriget sover aldrig
Drömmer med halvslutna ögon
Om att det sista ordet ska vara sagt
Och att gudars ord ska tystna

Ditt sanna jag tvivlar
Motvilligt vallas mot fronten
Order nöter sönder kevlar
Blod blandas med verserna
Förblindade martyrer faller igen




Fri vers av Marcus Malmsten
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-20 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Malmsten
Marcus Malmsten