Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRIKANDE HJÄRTA

Den skärande totala smärtan i rösten, skar genom mitt hjärta.
Den var så förtvivlande skarp att den hade kunnat skära sig genom den hårdaste betong.
Gråten var inte det värsta,
utan skriket från hjärtat,
som skrek så hjälplöst och blödande,
rakt in i mitt hjärta.
Det blödande hjärtats skrik krampade sig fast runt mitt hjärta.
Dess blod kladdade av sig och fastnade på hela mitt.
Jag önskar jag kunde bära ditt hjärta i mitt ett tag och låta det få läka.
Låta det vaggas och tröstas av mitt hjärtas trygga slag.  




Fri vers av Millis,,Camilla Petersson
Läst 259 gånger
Publicerad 2009-01-20 17:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En fint feminin dikt.
I ordets bästa bemärkelse.
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Millis,,Camilla Petersson
Millis,,Camilla Petersson