Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL DEN VACKRASTE

Det är stort och förunderligt, de känslor DU bringar fram.
Jag borde vara skräckslagen för att jag litar på DIG.
I alla mina motgångars, ståltråds taggar, som ger mig blödande sår,
dök DU upp helt plötsligt.
DU är skimrande och underbar av godhet och värme.
Lika ståtlig och stilig som DU är på utsidan, lika vacker är DU på insidan.
I tragediernas klor om min själ har jag inte haft en lugn  stund i min tillvaro på så länge.
Hela min person har varit ett kaos av tårar, ångest, sorg och oro.
Så kom DU.
Endast med DIN närvaro lugnar du kaoset.
Tragediernas sviter i mig, byter DU ut mot glädje och skratt.
Vilsenheten förvandlar DU till trygghet.
Min osaliga ande som kommer fram om nätterna och håller mig vaken, har DU jagat bort.
DU kom till mitt liv i rättan tid.
Att mina känslor växer fort och starkt är ingen hemlighet.
DU är den finaste för mig, den finaste på alla sätt.
Tack för att DU är den DU är.
Tack för all kärlek.
Nu faller jag hårt med risk för att slå ihjäl mig.
Men...
Jag kan inte göra på nått annat vis, för DU är omöjlig att motstå och värja sig mot.
Kärlekens dörr är svår att öppna, men ännu svårare att stänga.




Fri vers av Millis,,Camilla Petersson
Läst 257 gånger
Publicerad 2009-01-20 17:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Härligt, Millis!
Du invaderar oss med ett helt hav av konst.
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Millis,,Camilla Petersson
Millis,,Camilla Petersson