Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRAMTIDEN

Blicken riktad framåt mot framtiden
Mina fötter halvvägs över tröskeln
Dörren på glänt
Jag sträcker ut min hand mot dig
Mina läppar är tysta
Från mitt hjärta färdas frågan, som mina ögon förmedlar
Vill du ta min hand och ta klivet över tröskeln in i framtiden med mig  




Fri vers av Millis,,Camilla Petersson
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-20 17:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Din avgjort bästa av de jag läst!
Särskilt häftig känsla i denna!
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Millis,,Camilla Petersson
Millis,,Camilla Petersson