Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRI

Jag vill vara fri fri från mina egna bojor
Slippa vara så hård och sansad
Tillåta mig att andas
Tillåta mig att pausa
Tillåta mig att vara svag och rädd  
MEN...  
Om jag skulle bli mjuk, skulle jag bli krossad
Om jag skulle bli stressad, skulle min hjärna kortslutas
Om jag skulle andas, skulle jag hyperventilera
Om jag skulle pausa, skulle jag fastna
Om jag skulle bli svag och rädd, skulle jag skrämma skiten ur mig själv




Fri vers av Millis,,Camilla Petersson
Läst 162 gånger
Publicerad 2009-01-20 17:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är faktiskt lättare att krossas om man är hård.
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Millis,,Camilla Petersson
Millis,,Camilla Petersson