Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM INTE DU FANNS

Om inte du fanns
Skulle allt va minimalt
Om inte du fanns
Skulle skratten klinga kalt
Om inte du fanns
Skulle inte solen lysa med sån energi
Om inte du fanns
Skulle det inte finnas nått vi  
Om inte du fanns
Skulle det regna i mitt hjärta varje dag
Om inte du fanns
Skulle jag ensamast i världen va
Om inte du fanns
Skulle det roliga bli trist
Om inte du fanns
Skulle jag möta framtiden sist




Fri vers av Millis,,Camilla Petersson
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-20 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Millis,,Camilla Petersson
Millis,,Camilla Petersson