Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUGGA AV DIG KUKEN MED ETT VRÅL

Jag vill sticka ut dina ögon med en nål
Hugga av dig kuken med ett vrål
Spotta på dig när du gråter
Jag dig aldrig förlåter
Lovar mig själv at skratta vid din grav
Då slipper jag ju äntligen dina krav
Slita ut din äckliga tunga
Samtidigt som jag glatt ska sjunga
Du är det fegaste kräk jag sett
Att bete sig så unket som du kan ej va lätt
Hur orkar du mig terrorisera
Snart är det slut, då är det jag som ska regera
Då ska du få krypa o böna o be
O jag ska bara sparka o hån le




Fri vers av Millis,,Camilla Petersson
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-20 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Millis,,Camilla Petersson
Millis,,Camilla Petersson