Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET VAR LÄNGESEN JAG BLEV KYSST AV SOLEN

Det var längesen jag blev kysst av solen.
Kände värmen av livet omsluta mig.
Hörde skrattet i min själ.
Kände min ande dansa.  
Det var längesen ljuva vindar smekte min kropp.
Mitt vilda hår lockade sig.
Kroppen kändes tyngdlös.
Kände mig levande och sensuell.  

Solen har gått i moln och vägrar komma fram

Livet är hårt och kallt
Min själ gråter
Anden sitter med ryggen vänd och stirrar in i ett hörn  
Ute blåser kalla stormar
Mitt hår är rakt och livlöst
Min kropp är tung och fastbunden till marken
Jag är tråkig, trött och livlös




Fri vers av Millis,,Camilla Petersson
Läst 242 gånger
Publicerad 2009-01-20 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Millis,,Camilla Petersson
Millis,,Camilla Petersson