Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÖNSKAR MIG LUGN

När tillvaron sig lugnat
Jag börjat tänka på annat
Jag har börjat leva igen
Lever dagarna gladligen
När allt flyter
O inga problem mig avbryter
Så klart att nått ska hända
Som får min ångest att återvända
Varför aldrig lugn o ro
Är det konstigt att jag tappar min tro
Kan jag inte bara få andas
Slippa att inblandas
Bara få leva i harmoni
Slippa bli indragen o få vara fri
Jag vill ha mitt liv tillbaka




Fri vers av Millis,,Camilla Petersson
Läst 162 gånger
Publicerad 2009-01-20 18:16



Bookmark and Share


  arja savela
alltså!!!jag bara älskar dina dikter!!!keep writing
2009-02-09

  arja savela
dina texter är lättlästa men det finns mkt mellan raderna. jag gillar ditt sätt att använda orden.
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Millis,,Camilla Petersson
Millis,,Camilla Petersson