Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande livet

En fågel nuddade vid min hand,
men känslan var som ett vingslag som smekte mitt hjärta.

En solstråle letade sig ner mellan molnen,
ett ljus i det mörka, det vackra i sorgen.

En ton så vacker ljöd över alltet,
och letade sig in i mitt innersta,
rörde mig
skapade känslor
fick mig att känna mig levande.

Idag är en vacker dag!




Fri vers av Susy Q
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-20 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q