Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han är inte den du vill att han ska vara

 


ursäkta mig för det jag har att säga
men han doftar enkel lust
en skön bris av en okryddad kärlek
men jag vill säga det för att jag är din vän
vänd dig om, låt honom gå


ni är inte ämnade
att ske på dina villkor



ty elden han besitter kommer att släcka ditt hjärta, rester av förbittrad glöd kommer att mörka dina årstider med löv och mull när han går vidare medan du står kvar, men jag står kvar här med dig och delar tårar i ett värmande badkar, fyller lungor med skratt för vi är vänner, vi stannar när ögon är blinda, när öron är döva, vi stannar tiden ut när vänner faller platt.

 

jag vet,
han vill beträda dina marker (han vill inte bygga bo)
sova skönt på dina ängar (han kommer inte att finna ro)
och jag är ledsen
för att jag
måste

men baby
tro mig



han är lek

du är park

 




Fri vers av LadyFool
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-21 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool