Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nya känslor

 

 

letar ord

har lagt dem någonstans

men känner inte igen dem

 

letar ord

jag vet att de är förändrade

och ännu inte riktigt mina

 

letar ord

har fortfarande inte förstått

hur de nya ser ut




Fri vers av Jojo
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-21 09:10



Bookmark and Share


  Marreb
Känner igen känslan av att något formas, men man kan inte riktigt greppa det. Du beskriver det bra.
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo