Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu en vers i Bellmans stil




Parsifal och Graalen


...Parsifal med Graalens fataliststil, ställ er på kö
till vänster var mö
resten ställer sig där
(pekar mot utgången)
Sjung upp dyra vocalistii, skapa en himmelssfär
vasa? jag egoistisk...
nej jag är bara ärlig, se och lär

har jag ett fel får ni gärna det påpeka
ni behöver icke som katten kring råttfällan gå och tveka
ej heller mig smeka med de lenaste orden uppå jorden
ge det till mig bara, kom igen, rakt och rått och i sanning icke torrt
precis nu och här

sedan kanhända jag går mig en vända, torkar tåren bort för att sent omsider återvända...

LPWJ 14/01/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-21 10:51



Bookmark and Share


  greajt
åh bra.
2009-01-21

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP