Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.myspace.com/BjorneH www.BjorneH.dinstudio.se


BARA 13 ÅR

Dom stod där alla tre... förvånade
dom stod där alla tre... förnekade

Ljudet av en röst... manande
ljudet av ett rop... fodrande

Vi andra runt omkring förfärades
vi lyssnade och såg, vi undrade

Många av oss blev upprörda
många av oss blev förbann-ade!!!

Dom sa du ville själv... pockade
rätten sa okej... förmildrande

men du var ju bara 13 år
ja du var ju bara barnet då...

Ja du var ju faktiskt bara 13 år
bara... 13 år




Fri vers av Björne.H
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-21 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björne.H
Björne.H