Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ärligt, rent idiotiskt

Jag har glömt hur ditt namn
uttalas

förakt

för akt

han ser in i bilden
tavlan

ut ur perspektivet

där står vi
nakna

och båda
utan
talförmåga




Fri vers av Katja-
Läst 503 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-21 17:28



Bookmark and Share


    cognitive slender
onekligen fint komponerat..
2009-02-13

  A.Fredrika
Vackert vännen!
2009-02-03

  Матрёшa
sjukt snyggt...

Jag äääälskar inledningen.
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-