Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för ni blir ju fler och fler, vet ej var ni kommer ifrån, själv utvecklades jag kraftigt tidigt och fram till 25 efter det har allt sett likadant ut =) Versen är ett exempel på samrim på samma ord som är fullt möjliga men behöver ej vara så här extremt


Till alla läsare under 20 (och i viss mån även 25)

jag gillar att läsa människor före 20
för de har glöden kvar
jag föredrar att inta kaffet före 20
ty då har man det bästa av natten kvar

och kan dricka igen
medan poeten skriver igen
som går i lära hos sig själv
i sin egen natur
och världens vokabul-
är bär poetens framtid sen

LPWJ 21/01/09 




Fri vers (Prosapoesi) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-21 20:47



Bookmark and Share


    Patrique
Härligt riktat/diktat till tvenne generationer...
Valde dock att lämna min kommentar här bland orden till
de unga....Det är väl så att vi som titulerar oss herrar/damer
trivs bättre här....kanske...möjligen

I övrigt låter jag meddela att jag idag ämnar överge den
gudomliga polemikens sidospår & senvägar...

Adieu!
2009-01-22

    Calin
Åh helvete vad jag är ute.. fyllda 35 ;)
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP