Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammelvisa

Låt mig vandra i skogars ro
Bland trädkronors skyddande skärm
Över tvivel vakar en gryende tro

Jag såg en tanke i en tid som var förfluten
Såg den virvla förbi
Ej glömd bara, bara tätt försluten



Fryser, då jag under nordstjärnan behöver vaka
Under isen finns ett fastfruset minne
Letar fram bilder som jag ej måste kasta och försaka




Fri vers av Marcus Malmsten
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-22 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Malmsten
Marcus Malmsten