Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ny!

Startar här,kommer snart
allt är nytt någon gång
spännande att våga försöka
att gå sin egen väg
men ändå dela med andra
håll i min hand
på en okänd strand
där du förut gått
jag är ny.




Fri vers av steffie
Läst 442 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-22 15:29



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Välkommen ,strand o strand ,vi kallar det för Korven.
2009-02-14

  Dr Jimmy Johansson The 777
Bilden var fin,,,,,,,,,,,när kommer nästa text,,,,,,,,,?????

Mvh The 777:-
2009-01-26

  Dr Jimmy Johansson The 777
Välkommen att skriva riktigt bra för oss lästörstiga,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,skall bli lite spännande att se vad du har för förmåga,,,,,,,
,,,,,,,,,,,slå oss med häpnad,,,,nocka oss fullständigt med dina färgsprakande ord och meningar,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,
2009-01-25

  Mr Lindemann VIP
Läser en nykomling
hon är ny med sin text
Roligt att hon vågar
att skriva som ingen annan

Hållas i hand medan havets vågor
Sköljer in mot stran och ekot av alster
når in mot fjärran
2009-01-22

  Njord
Ja du har i all fall börjat riktigt bra.
Fortsätt så, ska bli trevligt att läsa dina alster
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

steffie
steffie