Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om väntan..

där tårarna faller

i gömda rum

endast under mörker

visar de sorg

hjärtat slår för hopp

som om väntan

både brinner och släcks

som om ett mirakel

vore allt

att väntas på




Fri vers av Lindizz
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-22 17:44



Bookmark and Share


    tramp
Vackert om om väntan I livet. Kanske är livet en väntan som på ett trafikljus som ska slå om ! Fin känsla I denna text !
2009-01-23

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket känslosam text som berör
2009-01-22

  Mr Lindemann VIP
Denna texten är en text att låta sakta verka inom en

Att verka och sedan ta till sig

Sovra in det som budskapet ger

Tack
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz