Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastklistrad själ


Ansiktet svart av utsmetat smink och besvikelse
men läpparna fortfarande röda i väntan på kärlek

Hon är deprimerad och biter ner naglarna till nagelbanden
Så som så många gånger innan så sliter hon håret i frustration

Men allt detta har jag hört så många gånger tidigare
Det berör mig men jag blir bara trött

Som om jag inte baddat hennes panna förut
Eller ljugit för blod istället för att skvallra för vatten

Hennes besvikelse blir min ångest som klistrar sig fast

En arm
Ett ben
En fastklistrad själ




Fri vers av Evelina
Läst 552 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-27 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina
Evelina

Mina favoriter
...om att droga...