Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tindrande faller suckar och längtan mot botten då världen skakas.


Skakad inte rörd, föredrar jag att få min sanning.

Stora mål i sliten klänning nosar smutsiga fötter solvarm gata.
Vandrade mil läggs i de förflutnas korg,
där många har öst ur för att måla sin väg.

I spottloskan läser jag våra tillkortakommanden,
siar ert förflutna och framtid på en och samma gång.

Vattengloben du vandrar i har ingen början eller slut,
bara en lockande kaskad av önskningar som glittrar när din värld skakas.

Runt ,

runt,

grunt,

blir allt som försöker få en större mening i denna konstgjorda existens du kallar liv.






Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 486 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-22 21:46



Bookmark and Share


  kath
Häftigt tempo i läsandet .. första raden underbar .. och helheten kanon ..
2009-01-28

  Jastproject
jag får spännande bilder av dessa ord. Vattengloben. Förflutnas korg. Ödesmättade med ändå längtande.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand