Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet om allt..

Finns en bara en
som når längst in
i mitt djupa inre..
känner mitt behov
av längtan av hunger
allt det mänskliga..
vet alla hemligheter
bara Han..
som skapade mig..






mare ( Eva-marie M. )




Dagbok av mare VIP
Läst 1439 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2009-01-23 10:40



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Tack mare för texten som är verklighet i min värld. Enkelt och sant.
2020-04-22

    JO:82
wow, imponerande text, dina ord berör...tack=)
2012-05-02

  Linnli
En dikt om Gud, är min första tanke. Men sedan roar jag mig med att låta Han vara en pappa, en älskare, en god vän... Jag gillar att dikten fortfarande är så pass öppen att det finns utrymme för olika tolkningar.
2012-04-26

  Christian Eriksson
Vacker!
2012-04-03

  peter markurth
gillar
2009-10-09

  Själabarn
närvarande skriven.
Tycker om.
Skulle publiceras som en dikt..

/T
2009-03-31
  mare
mare VIP