Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små saltade sandkorn




tänk om

svaren till alla frågor
hängde i långa trådar ovanför
våra huvuden likt ballonger
redo att dras ner
från skyarna ovan

eller att himlavalvet
öppna upp sig
och i ett hav av
smattrande regndroppar
tvättade bort
alla synder
från ens nakna kropp


är själen utbytbar,
eller kan den åtmintone
läka det variga
ärret som omsveper
den?

jag tror inte det

såren fastnar kvar
som sandkorn mellan tårna
efter en lång dag på stranden

timglaset är tomt
men jag kan
fortfarande höra
tiden ticka

Sakta

Sakta...











Fri vers av självdestruktiv
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-08 02:33



Bookmark and Share


  sachie
Snyggt skrivet. Jag tror du har rätt. Ärren försvinner inte, men de kan bli en charm i sig. ^_^
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

självdestruktiv
självdestruktiv