Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låter vindarna bära ett tecken till dig


låter vindarna bära ett tecken till dig

jag har inte glömt inte alls

hur skulle jag kunna?!

jag minns ännu din doft älskade

hur vi åt glass i sommarvärmen

musiken vi lyssnade till

stränder som omfamnade

din varma hud mot min varma

minns hur dina kyssar brände mitt skinn

hur du gång på gång fick mig att förstå

att livet är dyrbart och till för att levas


dina händer som sökte sig till mina

händer som smekte som man till kvinna

kärleksfullt varligt ändå krävande

satte mig i brand likt ingen annan förut

minns din siluett i månljuset

dina andetag i natten

så tryggt så nära


morgonljuset i dina ögon då vi vaknade

dagarna som började i glädje till livet

skratt allvar glädje, denna djupa glädje!

jag har inte glömt...

hur skulle jag kunna?!

låter vindarna bära ett tecken till dig


om kärlek som aldrig dör ut...




Fri vers av sunnanvind
Läst 381 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-21 20:11



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Ja sådana vindar får gärna svepa runt vårt klot!
2009-04-08

    wildrosen
vilken underbar kärleksförklaring jag ryser...
2009-04-03

  Blåbäret
innerliga kärleksminnen som aldrig glöms...de göms i hjärtats innersta och lever kvar där...
2009-03-22

    snöö
En stark kärleksdikt. Nu blåser vinden mot en ny sommar, hoppas att den även når fram till diktarjagets längtande hjärta.
2009-03-22

  Rosen VIP
Helt underbar! jag smälter av din så vackra kärleksförklaring!
2009-03-21

  Sladjana Zubcevic
"jag har inte glömt...

hur skulle jag kunna?!

låter vindarna bära ett tecken till dig


om kärlek som aldrig dör ut..."
Underbart skrivet!
2009-03-21

  Sladjana Zubcevic
"om kärlek som aldrig dör ut..."
Så vackert skrivet!
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind