Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bordsvägen 26

 

i taket lyste stjärnorna

[jag lånar från dig nu, johanna]

 

i ett pojkrum i ljusljust gråblått

i ett hem vi hade en tid

 

jag levde bara ytterst sällan där

på riktigt, jag tror att jag glömde

kvar endel på vår tidigare adress

 

för jag var helare där,

men jag var alltid din, också

när min rygg kröktes

för att vår tillvaro blivit för

tung att bära själv

 

vi sa

jag älskar dig

glöm aldrig

 




Fri vers av molly crayons
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-23 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons